Online start verkoop de Waterbies & Drive Thru!

05 februari 2021

Zaterdag 13 februari gaat de verkoop van nieuwbouwproject de Waterbies vanaf 10:30 officieel van start! Vanaf dit tijdstip is alle verkoopdocumentatie voor u beschikbaar op deze projectwebsite.

Reserveer uw tijdslot!
Zoals eerder aangekondigd wordt er speciaal voor de start verkoop een “Drive Thru” georganiseerd welke ingedeeld is in verschillende tijdsloten. Via onderstaande link kunt u opgeven wanneer u langs kunt komen. Nadat u een tijdslot heeft gereserveerd zult u hier een bevestigingsmail over ontvangen. Let op: Er zijn maar een beperkt aantal tijdsloten beschikbaar. Ten tijde van de start verkoop kunt u uw auto parkeren op de parkeerplaatsen van het parkeerterrein aan het Heelblaadjespad 1 in Leiderdorp. Hier kunt u de verkoopdocumentatie in ontvangst nemen, gewoon vanuit uw auto op 1,5 meter afstand. Uiteraard kunt ook wandelend of fietsend langskomen, wel zo duurzaam.

Reserveer hier uw tijdslot!

Het (snel) reserveren en uiteindelijk niet op komen dagen werkt uiteraard niet in uw voordeel. Mocht u na reservering toch onverhoopt niet langs kunnen komen dan vernemen we dat graag zo spoedig mogelijk.

Officiële inschrijving en toewijzing.
Vanaf de start verkoop op 13 februari kunt u zich vanaf 10.30 definitief inschrijven via het online inschrijfformulier op deze projectwebsite. De inschrijvingsperiode sluit 27 februari om 12.00 waardoor u alle tijd heeft om uw definitieve keuze te maken. Als u reeds middels een eerdere voorinschrijving uw concrete interesse heeft getoond zal u worden gevraagd deze verder aan te vullen, waarna het definitieve inschrijfformulier kan worden ingediend. Begin maart zullen wij u informeren over de uitslag van de toewijzing en zullen de verkoopgesprekken met de toegewezen kandidaten ingepland worden.

Heeft u nog vragen?
Vanwege de huidige maatregelen en de doorstroming op de locatie kunnen wij uw vragen helaas niet fysiek beantwoorden bij de Drive Thru. Heeft u na het bekijken van de verkoopdocumentatie en het goed doornemen van de verkoopprocedure nog verdere vragen? Stuur ons dan gerust een mail met uw vragen naar nieuwbouw@drieman.nl. Wij zullen bij gelegenheid z.s.m. reageren dan wel contact met u opnemen. Wij doen uiteraard ons best om u zo goed en zo snel mogelijk van dienst te zijn.

13 februari geen gelegenheid? Geen probleem!
Kunt u de Drive Thru op 13 februari niet bijwonen of bekijkt u de verkoopdocumentatie liever online? Dan is het voor u goed om te weten dat afwezigheid bij de Drive Thru geen gevolgen heeft voor uw kansen op de toewijzing van een appartement.

Wilt u de verkoopdocumentatie wel graag fysiek in ontvangst nemen, maar kunt u op 13 februari er helaas niet bij zijn? Vanaf 13 februari is het i.v.m. de RIVM richtlijnen uitsluitend op afspraak ook mogelijk om de verkoopdocumentatie op te halen bij het kantoor van Drieman Garantiemakelaars aan de Oosterschans 1. Zij zijn telefonisch te bereiken op 071-8200020.

Tot slot!
Vertrouwende u hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd kijken wij samen met u uit naar de start verkoop en zijn wij u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Het verkoopteam van de Waterbies

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Waterbies?

Bekijk ook het project De Waterbies »