Omgeving De Waterbies

ALLES IN DE BUURT
De Waterbies ligt op een schiereiland aan het Heelblaadjespad. Wie de wijk Voorhof een beetje kent, weet dat deze locatie ideaal is. Winkelcentrum Winkelhof ligt op loopafstand en datzelfde geldt voor Park De Houtkamp. Daar is het heerlijke wandelen en geniet u van een kop koffie met wat lekkers bij Brasserie Park. Nog snel even een boodschap halen en wandelend terug naar huis.

BEREIKBAARHEID
Voor de dagelijkse beslommeringen heeft u niet eens een fiets nodig, zo dichtbij is alles. Maar mocht u er wel op uit moeten, dan zit u hier ook goed. De bus stopt aan de Voorhoflaan en de A4 bereikt u snel via de Persant Snoepweg. Met de fiets kunt u prachtige tochten maken. Fiets over de Gallaslaan de Bloemerd door en geniet vervolgens van het uitgestrekte polderlandschap. Overigens fietst u ook met 10 minuten naar hartje Leiden.

OOK HANDIG OM IN DE BUURT TE HEBBEN
Als u straks de sleutel heeft van uw nieuwe huis, wilt u natuurlijk de boel mooi gaan inrichten. Een ritje naar WOOON Leiderdorps is zo gemaakt. Een paar minuten rijden en u bent er. Hier vindt u allerlei winkels op het gebied van wooninrichting. Naast WOOON ligt het Alrijne Ziekenhuis. Ook handig om in de buurt te hebben. Net als de huisarts, tandarts, fysiotherapeut en andere zorgverleners. Deze vindt u in bij Winkelhof. Ziet u zichzelf hier al wonen? De verkoop start binnenkort. Laat uw gegevens achter, dan houden we u op de hoogte.