De woningen staan online!

25 december 2020

Goed nieuws! We zijn blij dat we inmiddels meer info over de woningen met u kunnen delen. Op onze website hebben we alle woningen zichtbaar gemaakt.

 

Zo kunt u aan de hand van de ligging, plattegronden en kenmerken bepalen welk appartement aansluit bij uw persoonlijke woonwensen. Via de interactieve woningkiezer selecteert u eenvoudig een appartement en krijgt u een goed beeld van de ligging en indeling. Ook zijn alvast indicatieve prijzen per appartement genoemd. De definitieve prijzen zullen tijdens de start verkoop met u worden gedeeld.

Naar welk appartement gaat uw interesse uit?
Uiteraard zijn we benieuwd naar welk appartement uw interesse uit gaat. Voor alle kandidaten die hun concrete interesse kenbaar willen maken is het vanaf vandaag mogelijk om via de projectwebsite aan te geven voor welk appartement u graag in aanmerking wenst te komen. Maak hierbij gebruik van het gemak van de interactieve woningkiezer om goed uw voorkeurs appartement(en) te selecteren.

Planning start verkoop
Wij streven ernaar om medio februari te starten met de verkoop van de appartementen. Na de start verkoop volgt de officiële inschrijfperiode van ca. 2 weken. Als u daadwerkelijk in aanmerking wenst te komen voor een woning kunt tijdens deze periode u via deze website u officieel inschrijven voor één of meerdere woningen (in rangvolgorde) van uw voorkeur.

Toewijzing
Na sluiting van de inschrijving worden alle ingediende inschrijvingen beoordeeld en proberen we zoveel mogelijk gegadigden de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. We streven hierbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de 19 appartementen. Bij meerdere inschrijvingen op het zelfde appartement volgt er een afgewogen keuze tussen deze kandidaten. Hierbij wordt in ieder geval gekeken of bij de verkopend makelaar bekend is of voor u de aankoop ook financieel haalbaar is. Wilt u hier meer over weten neem dan gerust contact op met Drieman Garantiemakelaars, zij informeren u graag verder.

Bereikbaarheid rondom de feestdagen
Wij zijn rondom de feestdagen gewoon bereikbaar maar vanwege de vakantieperiode niet altijd in de gelegenheid om direct te reageren. Heeft u vragen kunt u deze het beste sturen naar nieuwbouw@drieman.nl waarna wij zo spoedig mogelijk proberen u van dienst te zijn.

Fijne feestdagen..
Wij wensen u allemaal hele fijne feestdagen toe en veel geluk en gezondheid voor 2021. Het jaar 2020 was een roerig jaar met veel uitdagingen maar ook van mooie initiatieven en onderlinge betrokkenheid. We hopen dat u in goede gezondheid en met een glimlach op het gezicht kunt  afsluiten en kijken vol goede moed uit naar 2021 waarin we hopen dat we elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten.

Een hartelijke groet namens,
Verkoopteam De Waterbies