Start verkoop de Waterbies!

29 januari 2021

Binnenkort is het zo ver! Op zaterdag 13 februari gaat de verkoop van de Waterbies van start. Hierbij meer informatie over de planning, de inschrijving en de maatregelen die zorgen dat de start verkoop op een verantwoorde wijze kan plaatsvinden.

Online start verkoop
Graag hadden wij bij de start verkoop u persoonlijk te woord gestaan en de brochure willen overhandigen. Tegelijkertijd moeten wij, voor uw en onze gezondheid, rekening houden met de richtlijnen van het RIVM. Daarom zal de start verkoop op 13 februari online worden georganiseerd. Vanaf deze datum zal dus alle verkoopdocumentatie waaronder de definitieve prijslijst, brochure en verkoopprocedure worden gepubliceerd onder de downloads op deze projectwebsite. 

Drive Thru
Wilt u toch de verkoopdocumentatie liever in fysieke vorm ontvangen, dan kunt u zich aanmelden voor de door ons georganiseerde “Drive Thru” op 13 februari vanaf 10:30 op de projectlocatie aan het Heelblaadjespad in Leiderdorp. Op het parkeerhof kunt u het verkooppakket in ontvangst nemen, gewoon vanuit uw auto op 1,5 meter afstand. Uiteraard kunt ook wandelend of fietsend langskomen, wel zo duurzaam. Let op: u dient zich hier wel persoonlijk voor aan te melden.

Aanmelding Drive Thru
Uiteraard hadden we u graag tijdens de “Drive Thru” ook allemaal willen ontvangen maar dit is om organisatorische redenen niet mogelijk. Mede ook om filevorming en overlast voor de buurt te voorkomen zult u door ons voorafgaand aan de start verkoop worden uitgenodigd om een tijdslot te reserveren waarbinnen u die dag langs kunt komen. Deze uitnodiging wordt uiterlijk een week voorafgaand aan de start verkoop verzonden via de nieuwsbrief.

Officiële inschrijving
Vanaf de start verkoop op 13 februari kunt u zich definitief inschrijven via het online inschrijfformulier op deze website. De inschrijvingsperiode sluit 27 februari waardoor u alle tijd heeft om uw definitieve keuze te maken. Als u reeds middels een eerdere voorinschrijving uw concrete interesse heeft getoond zal u worden gevraagd deze verder aan te vullen, waarna het definitieve inschrijfformulier kan worden ingediend. Meer informatie over de inschrijving zal ten tijde van de start verkoop worden gedeeld via de nieuwsbrief.

13 februari geen gelegenheid? Geen probleem!
Kunt u de Drive Thru op 13 februari niet bijwonen of bekijkt u de verkoopdocumentatie liever online? Dan is het voor u goed om te weten dat afwezigheid bij de Drive Thru geen gevolgen heeft voor uw kansen op de toewijzing van een appartement.

Vertrouwende u hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd hopen wij u binnenkort weer verder te informeren!

Een hartelijke groet namens,
Verkoopteam de Waterbies