Projectwebsite is live! Binnenkort meer nieuws

11 december 2020

Na lange voorbereiding en hard werken is het dan zover: de website van De Waterbies staat live. In aanloop op de definitieve start verkoop van het project zullen wij u op deze site steeds verder informeren.

Met gepaste trots presenteren wij de projectwebsite van het nieuwbouwproject De Waterbies. Op deze site wordt u  onder andere geïnformeerd over de kwaliteiten van dit project en haar unieke ligging en omgeving. In aanloop op de start verkoop zullen wij u steeds uitgebreider informeren over onder andere het plan, de planning, de verschillende woningtypes, plattegronden en prijzen.

Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws over De Waterbies. Tevens kunt u alvast in aanloop op de start verkoop uw eigen Woonaccount aanmaken en uw unieke woonwensen met ons delen.

Wij hopen spoedig meer informatie met u te kunnen delen en zullen u middels de nieuwsbrief hierover informeren. Heeft u vragen over het project dan bent u meer dan welkom. U kunt hiervoor contact opnemen met Drieman Garantiemakelaars, zie hiervoor de contactgegevens onderaan de website.

Een hartelijke groet namens,
Het verkoopteam van De Waterbies