Projectwebsite is live! Binnenkort meer nieuws

11 december 2020

Na lange voorbereiding en hard werken is het dan zover: de website van De Waterbies staat live. In aanloop op de definitieve start verkoop van het project zullen wij u op deze site steeds verder informeren.

Met gepaste trots presenteren wij de projectwebsite van het nieuwbouwproject De Waterbies. Op deze site wordt u  onder andere geïnformeerd over de kwaliteiten van dit project en haar unieke ligging en omgeving. In aanloop op de start verkoop zullen wij u steeds uitgebreider informeren over onder andere het plan, de planning, de verschillende woningtypes, plattegronden en prijzen.

Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws over De Waterbies. Tevens kunt u alvast in aanloop op de start verkoop uw eigen Woonaccount aanmaken en uw unieke woonwensen met ons delen.

Wij hopen spoedig meer informatie met u te kunnen delen en zullen u middels de nieuwsbrief hierover informeren. Heeft u vragen over het project dan bent u meer dan welkom. U kunt hiervoor contact opnemen met Drieman Garantiemakelaars, zie hiervoor de contactgegevens onderaan de website.

Een hartelijke groet namens,
Het verkoopteam van De Waterbies

Bekijk ook het project De Waterbies

Volledig verkocht
custom media